Cicero

Innan Jesper Rönndahl igår åt vi middag på en restaurang som hette Cicero som låg på Linnégatan. Tog väldigt lång tid innan vi hittade något bra ställe att äta på. Hade tidigare i veckan mailat till Göteborgs turistinformation och frågat efter tips på bra restauranger i närheten av Draken där föreställningen var. Fick många bra tips och kände mig väl rätt säker på att vi skulle hitta något bra rätt snabbt när jag fick informationen om att det är helt fullt med restauranger längs Linnégatan. Väl där så är det enda vi ser O´learys, Pressbyrån, Espresso house och Bishops Arms. Inget direkt vi kände passade oss just då. Så lätt besvikna irade vi runt där på Järntorget i 30 minuter innan vi fattade att vi behövde gå längre upp på Linneagatan för att hitta lite bättre utbud.

Men vi hittade iallafall restaurangen Cicero som var väldigt bra. Mysig miljö, bra personal och stort utbud av mat. Vi bestämde oss för att prova tapas för första gången. Eftersom att det var första gången visste vi inte riktigt hur stora varje portion var och hur många man skulle ta. Men vi tog iallafall sex stycken, mozarella sticks med chiliaioli, lax med pestokräm, smördegsknyten med grönsaksfyllning, polentapotatis med parmesan och quesadillas med gräddfil. Så sjukt gott! Det var inte jätte mycket mat, men som tur var så var vi inte jätte hungriga utan blev perfekt mätta. Priserna var också väldigt bra, vi två åt för totalt 300 kr tillsammans. Mycket bra ställe och vi kommer verkligen att återvända, fast då beställer vi nog mer.

IMG_2411 Namnlöst-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s