Jesper Rönndahl

Igår kväll åkte jag och Jacob upp till Göteborg för att gå på stand-up, Jesper Rönndahl.
Han är mest känd för sin medverkan i Institutet på P3. Men vi upptäckte honom på Sunny stand-up förra året. Inget slår ju Johan Glans såklart, men själva föreställningen var faktiskt mycket bra! Han hade gjort något helt unikt, enligt oss iallafall. Det hela var på en biograf och under hela kvällen visade han bilder från sitt liv och pratade om historien bakom dom, det var också anledningen till att evenemanget hette Bildbevis.

Det var speciellt roligt dom gångerna han hade ringt upp folk för att fråga om en specifik bild. Tex så var det en bild från en målares presentation på en hemsida, han hade angett att hans favoritkulör är ”Lök”. Då undrar man ju genast ”Vilken kulör är Lök?”, så Jesper hade ringt upp målaren och frågat vilken färg kulören Lök är, och självklart spelat in hela samtalet. Kort och gott så var det gul lök han menade och alltså inte röd lök eller gräslök, så alltså färgen gul.

IMG_2421

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s