Throwback

Igår bjöd jag över mina närmsta vänner på lite trevligheter. Tanken var att vi skulle kolla på gamla bilder och filmklipp från grundskolan. Helt galet att vi har hållit ihop så länge!
Till det hela bjöd jag på tacos och godispåsar fulla med ”retrogodis”, alltså sorter som vi brukade köpa i kiosken när vi har yngre. Jag anordnat även en liten tävling, hade letat upp våra gamla Bilddagböcker och utan att se användarnamnet på vem som lagt upp olika bilder fick dom gissa vem bilden tillhörde. När man kollar tillbaka på så gamla bilder förstår man inte hur man orkade ta kort på allt och ingenting. Tex hittade jag en bild på bilddagboken på skolans toalett..

Hur som helst blev det en kväll med mycket skratt och jag är så tacksam som har er i mitt liv. ❤️

IMG_2660

DSC_0002okm (10)

Bild från 2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s