Tingat

I fredags gick vi upp riktigt tidigt. Började med att åka till Gekås så att vi var där när de öppnade. Skulle egentligen inte ha så mycket saker men det blir ju alltid mer än vad man tänkt där inne. Köpte iallafall lite saker till Sally, men mer om det i ett annat inlägg.
Efter två timmar på Gekås (snabbaste besöket ever!) åkte vi vidare till Svenljunga som ligger ungefär en timme bort.
Väl där hälsade vi på Carina på Plymspireas kennel, det bjöds på god fika och massa valpmys! Fick även äran att träffa Dubi som är mamma till valparna, alltså åå vilken sötnos hon är. Både jag och Jacob blev helt kära i henne, vilket bara bådar gott för hur förtrollade vi kommer bli av Sally när hon flyttar in hos oss.
Kändes som att Dubi var nära oss för att kolla vilka vi är och vart hennes valp kommer att hamn, lite för att godkänna oss in i familjen. När vi satt och fikade satte hon sig jämte mig och la tassen på mitt ben för att få lite kli och uppmärksamhet.

Men det viktigaste vi gjorde var att tinga en valp! Nu har vi äntligen bestämt vem av dom sex sötnosarna som blir en Sally.
Vi skrev på papper på att hon blir vår och betalade handpenning, allt känns så mycket verkligare nu! Står knappt ut med att vänta i fyra veckor till. Valpen som blir vår heter Ylivoima i stamtavlan och är brun med tecken, exakt den färgen jag önskade mig från början. Oavsett om alla är lika söta och färgen i grund och botten inte spelar någon roll är det alltid lite extra roligt om man får en valp med favoritfärgen.

image2

image1

image4

Mamma Dubi med sina snälla ögon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s