Silverbröllop

Igår kväll firade vi att Jacob´s föräldrar har varit gifta i 25 år, silverbröllop. Började med att mötas upp hos oss med champagne för att sedan gå in till stan. Blev bjudna på så galet god mat på Pio. Lätt den bästa restaurangen i Halmstad enligt mig.
Jag valde hjortfilé med potatiskaka, kålrot, svampduxelle och lingonsky. Var lite kluven om man skulle ta fläskfilé eftersom att det var rödvinssås där. Men löste det så bra genom att beställa in lite extra rödvinssås istället. Ingen köttbit är ju komplett utan rödvinssås eller bearnaisesås. Till efterrätt blev det tre sorters sorbé, med smakerna grönt äpple, rabarber och tropisk.

Sedan fortsatte vi kvällen på O´learys för att spela bowling. Inen strike för mig den här gången, men är ändå nöjd med min insats, inte totalt värdelös iallafall, hehe. Men om man tänker på att jag gick på bowling i en termin (eller två?) så var jag nog rätt dålig ändå, men det behöver vi ju inte nämna.

Hade ingen kamera med mig så bilderna är tagna med mobil, kvalitén är där efter.

IMG_7979 IMG_7990

IMG_7977IMG_7982

IMG_7991

Bilden är tagen vid fullmåne så Jacob håller på att transformeras till en varulv igen, därför de läskiga ögonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s