Hundbädd

Detta inlägget kommer ett bra tag senare än vad jag hade tänkt. Men det var så många andra inlägg som skulle upp så då fick det bli såhär.
När vi var på Gekås på Midsommarafton köpte vi som sagt lite saker till Sally. Köpte inte jätte mycket eftersom att vi inte var riktigt säkra på vad vi skulle köpa eller vad som är bra och viktigt att ha hemma den första tiden. Även om det är jättekul att köpa saker till en liten valp vill vi inte köpa för mycket onödiga saker som ändå inte kommer till användning.

Men något jag inte kunde motstå att köpa var en hundsäng. Jag har läst på flera ställen att många lapphundar föredrar att ligga och sova på ett kallt golv. Men tycker ändå hon ska ha möjligheten att krypa upp i sin egna mysiga säng. Troligtvis kommer hon bita i den och ta sönder den rätt snabbt, men det gör inget, den kostade ändå bara 169 kr.
Eftersom att den kommer vara lite för stor för henne i början köpte jag en liten filt för att det ska blir mer ombonat och mysigt, den kostade nog 69 kr och kommer från bebisavdelningen.

Hon kommer få med sig någon leksak från uppfödaren när vi hämtar henne så vi behöver inte köpa så många leksaker egentligen. Det räcker säkert med en eller två, men det är bara kul att köpa lite saker och det var inte så dyrt. Köpte en tuggknut för de kliande valptänderna och två tennisbollar som vi kan leka med i parken utanför lägenheten. Tror inte de kostade mer än 39 kr st.

IMG_2707

IMG_2708

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s