Dags att vända blad

Några dagar har gått sedan mitt senaste inlägg och det är nu dags att vända blad och blicka framåt.
Vi får minnas Ylivoima och tacka henne för den tiden vi fick med henne och hennes systrar. Jag är säker på att hon har det jättebra där hon är nu och springer runt och leker med många andra hundar.

Eftersom att hon aldrig hann flytta hit har hon mest varit Ylivoima för mig. Mycket eftersom att det var det namnet som stod på alla bilder och papper som rörde henne. Det innebär även att hon aldrig hann bli just ”Sally” för mig helt och hållet. Hon hann bli min hund och flytta in i mitt hjärta, men mer som min Ylivoima än min Sally. Därför har jag bestämt mig för att behålla namnet Sally till den valpen som kommer flytta hela vägen in i våra liv, och inte ”bara” in i våra hjärtan. Det blir även ett sätt för mig att minnas hela den här resan och inte bara lägga det bakom mig. Jag vill komma ihåg Ylivoima och minnas henne som min hund, det kommer jag att göra genom att använda hennes namn ”Sally”. Det blir mitt sätt att hedra Ylivoima som var den första Sally.

Just nu har vi nedräkning till dagen vi får hämta hem den nya Sally, men mer om henne och den kullen kommer på fredag.

35562_399725311009_2498446_n
En gammal bild från när jag gick i gymnasiet och hade foto som intresse på heltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s