Rituals

I helgen hade vi storstädning här hemma. Mitt i allt får vi för oss att cykla in till stan och shoppa på Rituals för att få lite mer spakänsla i badrummet. Sagt och gjort kom vi dit strax innan stängning och fick skynda oss att plocka ihop lite nödvändigheter.

Ut kom vi med en ny omgång doftpinnar med doften Lotus secret. Doftpinnar behövs verkligen därinne, eftersom att vi bor i en gammal lägenhet som är nyrenoverad händer det ibland att avloppsdofter bestämmer sig för att flytta in i badrummet. Med doftpinnar kan man iallafall förhindra det delvis.

Köpte även en handtvål och en handkräm, hittade ett perfekt litet fat att ställa dem på för att få det lite mer ombonat. Dessutom står dom på plats bättre och flyttar inte runt när man använder dom. Båda är med doften Serenity och passar bra till doftpinnarna doftmässigt.

På köpet fick vi en flaska duschskum och någon form av olja som man ska massera i nacke, tinning och panna för att lindra stress. Ska bli spännande att testa!

Namnlöst-3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s