DIY matskål

Jag har länge letat efter en snygg mat och vattenskål till Sally. Har dom inte varit tråkiga har dom varit töntiga, förstora eller inte matchat. Till sist gick jag förbi en jätteliten djuraffär rätt nära vår lägenhet och såg äntligen en som var snygg och rätt stilren. Detta var dock långt innan Sally skulle flytta in första gången och det kändes för tidigt för att köpa mat och vattenskålar.

Dum som jag var så köpte jag inte den direkt och med min vanliga otur var den slut när jag väl tänkte köpa den.
Skickade en bild till pappa och frågade om han kunde snickra ihop en egen. Köpte två vanliga, rätt tråkiga rostfria skålar i lagom storlek och lämnade till pappa. Nästa gång jag såg dom hade jag en snygg mat och vattenskål till Sally som mamma hade målat i vitt,  passar perfekt till vårt kök.

Här ser ni resultatet och bilden jag skickade till pappa för att visa mina önskemål. Ska bli kul att plocka fram denna igen när det är dags att hämta Sally!

FullSizeRender (2)Namnlöst-4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s