Äntligen sol!

Äntligen har vi fått några dagar med sol! Jag har firat med att äta frukost ute i parken med Jacob. Oturligt nog har han börjat jobba nu, lagom till att solen kom. I helgen har vi även varit på kräftskiva hos Jacobs familj. Älskar kräftskivor, eller egentligen tycker jag om alla former av bufféer. Blir lätt att man äter för mycket, men vad gör det?
Vi hade kräftor, räkor, sallad, frukt, bröd, ost & västerbottenpaj. Vad mer kan man begära. Jag tycker alltid att räkorna är godare än kräftorna, men åt iallafall några kräftor.

I måndags cyklade jag och några vänner ut till Söndrum för att köpa Sushi på det bästa sushistället i stan. Sen cyklade vi vidare till Grötvik som ligger vid havet, fullt med klippor och båtar, riktigt mysigt!
Vi satte oss på en klippa vid vattnet och njöt av solen och inte minst sushin. Framåt kvällen när solen gick ner började det blåsa rätt mycket så vi bestämde oss för att cykla hem. Tog en skogsväg hem så det blev även lite terrängcykling.

Ja detta är väl de mest somriga jag har hunnit med i år, plus Kiviks marknad. Där köpte vi bland annat den fina picknickkorgen ni ser på bilden.
Har jag inte jobbat så har det varit dåligt väder. Men nu blickat vi framåt och hoppas på några riktigt fina dagar. Om 21 dagar får vi hämta hem vår lilla älskling. ♥

IMG_8059 IMG_8191 IMG_8195 IMG_8206

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s