Härliga hund

På senaste tid har jag fastnat för tidningen Härliga hund. Dom skriver om allt möjligt som rör hundlivet. I senaste tidningen var det valpspecial och det fanns flera tips på hur man lättast klarar av valplivet, t.ex. smarta vardagsknep och träningsplan från 2 till 10 månaders ålder. Jag har inte hunnit läsa allt, men det jag har hunnit har varit bra knep och tips.
Jag har köpt tidningen en gång innan men denna månaden var det nästan bara artiklar som jag är intresserad av, dom har skrivit om att borsta tänderna på hunden, vem är du för din hund?, är leken blir för tuff och recept på blodpudding etc.

Varje månad har dom en ”Månadens sötnos” där läsare har skickat in bilder på sin hund och blir nominerade. Det har jag tänkt göra sen när jag får hem min älskling, tror hon har en riktigt bra chans där, hehe.

Tyvärr är tidningen lite dyr, 64 kr styck och kommer ut en gång i månaden. Men man kanske ska önska sig en prenumeration i julklapp.

Dagen vi åkte till Svenljunga åt vi frukost på ett Café och läste Härliga hund, bra start på dagen!

IMG_8149

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s