Viktiga papper

Med en hund kommer det väldigt mycket viktiga papper som man måste hålla koll på. Det vore ju inte särskilt kul om man råkade tappa bort papper med chipnummer och stamtavla. Därför köpte jag en pärm där alla papper och broschyrer som rör Sally får vara. Kompletterade pärmen med ett register för att lättare hitta rätt, och några plastfickor ifall det är något man inte kan ta hål i. Köpt på Akademibokhandeln.

När jag ändå var där såg jag att dom hade små whiteboardtavlor som man kan sätta fast på en skåplucka. Perfekt tänkte jag, för den kan vi ha i skåpet där Sallys mat står. Ritade upp ett rutnät och skrev veckans alla dagar och tre rutor för varje dag, morgon, lunch och kväll. Så kryssar man bara i där när man har gett Sally mat. På så sätt är det mycket lättare att hålla koll på om t.ex. Jacob har gett henne frukost eller inte.

IMG_3068 IMG_3071 IMG_3072

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s