Leksaker

Förra veckan åkte jag till Arken zoo för att köpa lite nya leksaker till Sally. Verkade som att hon hade tröttnat på dom hon hade så det var dags för lite nytt. Köpte sex stycken olika leksaker som hon kommer få lite då och då så att man har något nytt att ta fram om hon känns väldigt uttråkad eller bara förtjänar något extra. Köpte dessutom en ny klotång som jag nämnde i tidigare inlägg.

Det jag köpte var en durafoam ball som ska kunna studsa, lätt att kasta och skön att tugga på. En tuggleksak som jag tror kliar skönt när det kommer nya tänder. Ett everlasting treat wheel som hon nog kommer kunna ligga och tugga på hur länge som helst. En snackball som man kan lägga mat i, köpte den i level två för hon har redan en som jag tror är level ett för där får hon ut maten rätt snabbt. Ett gosedjur att tugga på från kong. Det är rep inuti som gör att den blir tåligare och skönare motstånd för tänderna.

Men bäst av allt var nog aktiveringshjulet där man kan gömma mat under luckor som hon ska försöka öppna. Den höll henne sysselsatt ett bra tag.

Blir kul att se vad hon tycker om leksakerna sen när hon får dom en och en. Än så länge har hon bara fått den orange/gula tuggleksaken och aktiveringshjulet. Tuggleksaken har hon inte riktigt vågat sig på än, men det kommer nog.

IMG_3118

IMG_3119

Nya klotången till vänster och den gamla till höger, rätt stor storleksskillnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s