Transportbur

I veckan kom det ett stort paket till Sally, en transportbur att ha i bilen! Vi började med att packa upp paketet direkt, satte ihop golvet, taket och tre väggar. Sen fick buren stå i vardagsrummet några dagar för att hon skulle bekanta sig med den. Eftersom att vi inte hade satt på dörren så var det fritt fram för henne att gå in och lägga sig där när hon ville. Man märkte snabbt att hon gillade sin transportbur, hon la sig gärna där och lekte med sina leksaker.

Igår hade vi invigning av buren och Sally fick provåka. Det gick hur bra som helst! Hon sa inte ett ord under hela turen. När vi stannade och öppnade igen satt hon bara där som om ingenting hade hänt, så duktig.

Eftersom att det gick så bra tog vi en tur till Flygstaden för att byta en av hennes leksaker som gick sönder efter en dag. Sen körde vi vidare till Riccardo och köpte glass och gick en promenad på en skogsstig. Avslutade med att åka till Kaggagård för att köpa lite till årets sista grillning. Jättemysig dag och Sally var så duktig hela tiden, gick så fint i koppel. När vi kom hem var hon helt slut och somnade tidigt.

image imageimage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s