Dörrmattan

Hittar man inte Sally är det 99% chans att hon ligger på dörrmattan. Det är hennes absoluta favoritplats och hon föredrar att ligga där alla dagar i veckan, oavsett om vi har fredagsmys i soffan vill hon hellre ligga på dörrmattan.

Har läst att man vid ensamhetsträning ska begränsa hundens utrumme till ett enskiltrum, ej nära ytterdörren eller fönster. Skulle aldrig funka med Sally. Provade en gång och då skällde hon nästan hela tiden, men får hon ha tillgång till dörrmattan kan hon vara ensam hur länge som helst känns det som, bara provat 20 min.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s