Veterinären

I torsdags gjorde Sally sitt första besök hos veterinären! Vi har valt den nya kliniken som heter Vettris och ligger vid flygstaden här i Halmstad. Fick ett bra intryck av både personal och lokal. Anledningen till besöket var att Sally skulle få sitt 12 veckorsvaccin. Hon tyckte det var jätteroligt och märkte inte ens sprutan. Har man bara lite godis så är Sally helt befäst. Vi passade på att väga henne och hon vägde fortfarande 3,9 kg. Alltså har hon inte gått upp på 2 veckor. Funderar på om vi ska ta och öka maten lite, hon rör sig rätt mycket och är alltid hungrig, eller så är hon bara matglad. Jag gissar på det sista.

Förra veckan ramlade Sally ner för sängen. Hon skrek väldigt mycket och ville inte gå på sitt ben. Jag ringde till veterinären på Vettris och fick jättebra råd på telefon. Som veterinären trodde var foten stukad och vi behövde inte åka in. Efter 20 min ungefär var tassen bra och hon visade ingen smärta. Men när vi var hos veterinären i torsdags tog hon ändå en extra koll på benet, som tur var såg allt bra ut.

Som vanligt charmade Sally alla hon mötte. På den lilla biten mellan bilen och veterinären var det 7 personer som stannade och var förundrade över den lilla sötnosen. Jag förstår dom, hehe.

Nu kanske ni tänker ”Oj är hon redan 12 veckor” men nej det är hon inte. Hon blev 11 veckor i onsdags. Men eftersom att vi ska börja på valpkurs imorgon, söndag, tyckte vi att det var bäst att ta vaccinet innan det.image

En lite nervös Sally i väntrummet som helst ville sitta nära.image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s