Perfekt promenad

I veckan har jag och Sally gått på en riktigt bra promenad. Vi gick på en slinga runt Nissan. Brukade alltid gå där innan vi skaffade hund och fantisera om hur många roliga promenader vi skulle ha där, och nu har vi det, äntligen!

Vi gick på förmiddagen så det var lagom mycket folk med barnvagnar, hundar och cyklar att öva på.
Sally skötte sig jättebra och uppmärksammade andra människor väldigt lite, när hon väl gjorde det så fattade hon direkt när jag sa till henne. Dessutom gick hon fint på min vänstra sida! Försöker lära henne att det är där hon ska gå, så hon får bara belöningar på vänster sida. Kan vara bra att lägga den grunden redan nu ifall min vill tävla med henne, har för mig att jag läst någonstans att hunden ska gå på vänster sida då. Dessutom är det ju bra att ha hunden på insidan när man går på en väg.

Sally brukar inte skälla på andra hundar, om hon gör det är det för att den andra hunden är jätte på eller skäller jättemycket. För det mesta brukar hon bara kolla lite nyfiket och sen komma till mig igen. Men vi har märkt att hon skäller väldigt mycket mer på svarta hundar. Aldrig annars. Något vi måste träna på.

Sally verkade tycka att det var jätteroligt att vara ute och gå, så det kommer gå den slingan igen! När vi kom hem tog det inte lång tid innan hon somnade på dörrmattan med en sko som kudde.

IMG_3351 IMG_3358

Håller kopplet så himla elegant här, hehe. Allt för att hon inte ska snubbla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s