Nyköping

Förra veckan var jag tvungen att åka till skolan mer än vanligt, så den lilla tiden jag fick över la jag 100 % på Sally och Jacob, så bloggen fick ingen kärlek alls. Men nu har vi hunnit hitta på flera roliga saker som jag måste skriva om.

I helgen var vi i Nyköping för att hjälpa min syster och hennes familj att flytta, de har köpt ett hus i Nyköping. Lite väl långt bort om ni frågar mig, antagligen om ni frågar Sally också eftersom att hon älskar Alrik, den minsta i familjen.

Men det nya huset var jättefint, stort och hade en mysig trädgård. Trädgården var inhägnad så det var perfekt att släppa Sally lös så att hon fick springa fritt, en av hennes favoritlekar är att spela fotboll med Jacob, nu har hon blivit så bra att hon nästan vinner varje gång. I trädgården fanns det även körsbärsträd, vinbär, jordgubbar, äpple, päron, rabarber och björnbär. Men det var bara björnbären som fortfarande var mogna så jag och Thyra, som är näst minst i familjen, plockade massa björnbär och gjorde en paj medans dom andra flyttade, bra arbetsfördelning om ni frågar mig.

Vi körde bil dit, det tog fem timmar ungefär. Sally klarade det perfekt och verkade inte bry sig så mycket om att åka bil så länge. Hon hade fått en ordentlig promenad och även lite andra äventyr innan vi körde så hon var nog rätt trött och sov hela vägen. På hemvägen stannade vi i Linköping för att äta och sedan i Jönköping för en skogspromenad.

IMG_8582 IMG_8602 IMG_8607

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s