Första strandbesöket

Nu när hösten har kommit så är strandsäsongen över, vilket innebär att hundar får vistas på stranden!
Självklart var Sally tvungen att utforska stranden till fullo. Vi åkte till Tylösand på eftermiddagen, det var helt tomt på folk så vi tänkte att vi kunde prova ha henne lös. Men det gick inte alls faktiskt, inte för att hon sprang ifrån oss eller något sånt. Men det fanns ju så otroligt mycket gott att smaka på och bära på i sanden. Var det inte tång så var det pinnar eller skräp, gränsen var nådd när hon sprang iväg med en fågelvinge, så fruktansvärt äckligt! Så då åkte kopplet på direkt, sen skötte hon sig fint. Hon vågade doppa tassarna lite försiktigt i vattnet. Men hon hade nog inte räknat med att vattnet smakade äckligt, hennes min när hon smakade var oslagbar, så nu vet hon att man inte kan dricka allt vatten ute, även om vattenpölar brukar vara läskande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s