Första snön

I helgen kom vinterns första snö till Halmstad! Det blev även den första snön Sally träffade. Vi gick ut på en kvällspromenad när det började snö, Sallys första reaktion var att fånga alla snöflingor med munnen.

På söndagsmorgonen när vi vaknade var det lite mer än 1 dm snö på marken. Jag passade på att filma Sally när i öppnade dörren och hon fick se snön första gången. Först blev hon lite fundersam men sen tyckte hon det var jättekul! Glömde till och med bort att kissa, vilket hon brukar ha bråttom ut att göra direkt på morgonen, så efter några minuter kommer hon på det och satte sig rätt länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s