Sallybus

Sally har fått ett smeknamn, numera kallas hon för Sallybus här hemma. Hon lyssnar minst lika bra så hon måste tycka att det är ett passande namn på henne. Även om hon än så länge är rätt ordentlig och lydig.

Det olydigaste/busigaste hon har gjort är nog att springa iväg för att smaka på lite bajs, men så länge hon inte bestämmer sig för att rulla runt i det får vi väl vara nöjda. Annars går promenaderna väldigt bra och vi har henne lös mer än vad hon är kopplad, iallafall här hemma i området. Mitt mål är att kunna gå lös med henne i stan bland alla människor och lockande frestelser, utan att hon lämnar min vänstra sida. Det är nog några år kvar men med mål kommer man långt!

Här kommer några bilder på sötnosen från den senaste månaden, hon växer rätt mycket och pälsen börjar bli längre. Men vi tycker att hon växer sakta och längtar tills att hon är vuxen och kan följa med på långa promenader hela dagarna eller en fjällvandring.

IMG_3452IMG_3456IMG_3457IMG_3459IMG_3461IMG_3462IMG_3467IMG_3472

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s