Hälsa på hästar

I helgen fick Sally hälsa på ett par hästar! Vi har varit rätt dåliga på att åka iväg för att låta henne träffa olika sorters djur så hon blev faktiskt rätt skeptisk till en början och tyckte att det var bäst att skälla på dom. Men det var två hundvana hästar så dom bara stod där och tuggade sitt hö och skrattade åt Sallymesen. Efter ett tag fattade Sally att det inte var lönt att skälla på dom och tyckte att dom var helt okej ändå, vågade till och med gå fram och nosa på dom.

IMG_3638IMG_3644IMG_3647IMG_3650

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s