23 December

Idag var det sista dagen för Sally på simskolan. Hon simmade totalt 12 minuter med två pauser. Förra gången började hon simma utan linor och det gick till och med ännu bättre. Dock är hon enormt envis och vill helst kontrollera om hon kan få gå upp varje gång hon simmar förbi bryggan. Men så länge jag är tillräckligt snabb runt bassängen och lockar på henne går det bra!

Efter simskolan åkte vi hem till mina föräldrar för det traditionella julmyset med pizza. Där fick Sally träffa Alrik, min systers son, som är hennes stora idol. Han skulle visa Sally allting, speciellt julgranen. Sen lekte dom tillsammans, vilket Sally älskade. Hon lär sig allt mer att hon måste vara försiktig med små människor. När mamma gjorde iordning sillen till imorgon var Sally snabb med att ställa sig till rätta för att fånga ifall något skulle ramla på golvet. Även om hon vet att hon inte får äta från golvet.imageimageimage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s