Slutet på 2015

Jag trodde att våren hade börjat komma, men idag när jag vaknade var det fullt med snö och stora bomullstussar ramlade ner från himmeln. Då tänkte jag att vi tar en tillbakablick på de sista dagarna av 2015.

Det var Sallys första julafton och jag tyckte att hon skulle vara lite extra fin och gjorde därför en stor röd rosett till henne. Hon visade inget missnöje så hon blev säkert glad, även om den råkade ramla av några gånger mot kvällskvisten.

Vi började julafton hos mina föräldrar med en lunch. Efter en stund kom tomten utanför fönstret. Jag trodde Sally skulle tycka att det var spännande och kul eftersom att hon brukar älska alla människor. Men nej, hon blev livrädd så fort hon såg honom i fönstret. Sedan tyckte hon att det var bäst att agera varningslarm, hon blev så upptagen med att skälla att hon inte ens märkte att det var min pappa som var jultomten, en person som hon i vanliga fall älskar. Aldrig sett henne så skeptisk till något faktiskt.

Efter ett tag orkade Sally inte med mer så hon la sig under bordet och höll koll på den mystiska gubben. Men hon blev nog nöjd ändå, hon fick många fina julklappar av hela familjen. Bland annat en handduk till sin simning, två pipleksaker (som vi har gömt), två tuggben, en boll (som gick sönder på juldagen) och en namnbricka. Så det fick allt bli en bild med tomten nu när han var så snäll!

På kvällen åkte vi vidare till Jacobs föräldrar och åt middag. Även där blev det massa julklappar. Det blev en riktigt lyckad julafton och vi hoppas att nästa blir lika bra!12347616_10153164565736010_1611444145737045146_n(1)

IMG_6951IMG_6959IMG_6979IMG_6998

IMG_8988(1)2015-12-26 14.45.13IMG_6891IMG_6903

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s