Ny bil!

Vi har köpt ny bil!

Vi hade tidigare en Opel astra från 2005. Så den var inte jättegammal men började  ramla isär lite smått. Det var flera småsaker som behövde fixas, totalt hade det kostat mer än vad bilen var värd att fixa allt. Så vi kände att det var bättre att sälja den nu när den fortfarande fungerade. Dessutom slipper vi att ha en opålitlig bil som kanske stannar i rondellen från Maxi (ja den stannade alltid där).

Vi besökte bilmånson på flygstaden i Halmstad. Fick jättebra service och vi är inget annat än nöjda! Små saker som att dom hade fixat till bilen lite snyggare än vad vi hade förväntat oss när vi skulle hämta den gör rätt mycket för intrycket på servicen.

Vi köpte en Ford focus titanium och än så länge är vi mycket nöjda!

FullSizeRender(1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s