Vasaspinning

I helgen var det fullt upp varje dag nästan. På lördagen började jag morgonen med att köra vasaspinning för tredje året i rad. Det börjar bli en liten tradition nu. Vasaspinning innebär att man kör spinning som vanligt i en klass med instruktör. Men istället för att ha en instruktör har man tre stycken och passet pågår i fyra timmar istället för 55 min.

Passet var uppdelat i sex stycken etappet. Varje etapp hade ett musiktema, det var svensk pop, sommarplågor, mello, rock, 90-tal och house. Under varje etapp är delas det ut ett spurtpris genom lottodragning. Men även om man inte vinner så delas det hela tiden ut olika former av energi, exempelvis banan, proteinbar och choklad.

IMG_3794

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s