Vårutställning

Idag var Sally på sin andra inofficiella utställning. Det var i Kungsbacka på Tjolöholm. Vi hade verkligen tur med vädret, soligt och rätt varmt hela dagen. Är verkligen glad över att det inte regnade eftersom att det var utomhus.

Sally skötte sig bra i ringen. Men det fanns lite godis på marken så självklart var hon tvungen att äta dom först, sen kunde hon koncentrera sig. Domaren var mycket trevligare denna gången än förra utställningen. Hon pratade med både mig och Sally och var inte lika barsk. Dessutom tog hon sig tid att förklara och prata om kritiken efter att vi hade ställt.

Kritiken Sally fick var dessutom mycket bättre än förra gången. Det var nästan tvärtemot vad den tidigare domaren skrev. Vi fick ett Hederspris och kom tvåa av tre st.

”Feminin tikvalp med vackert huvud och uttryck. Korrekta proportioner i skalle/nosparti. Mandelformade ögon. Brett placerade små fina öron. Vacker hals. Markerad manke. Något brant skuldra. Tillräckligt välutvecklad kropp för åldern. Något lång länd. Mycket vacker välburen svans. Mycket vacker päls. Rör sig med god steglängd.”

IMG_3956IMG_3960

Spanar in hur man ska göra.

IMG_3968

Sallys bästa kompis Imra.

IMG_3981

Brorsan var också på plats.

IMG_3983IMG_4002IMG_4005IMG_4023IMG_4027IMG_3995IMG_3998IMG_4012

Syrran var också med.

IMG_4016IMG_4017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s