Musikal på Broadway

Idag har vi shoppat nästan hela dagen. Förutom ett lunchstopp på FIKA. Jag åt en skagenmacka med surdegsbröd och Jacob tog en Överkalix wrap med kallrökt lax och hovmästarsås. Avrundade det hela med en kanelbulle. Kul att känna sig lite som hemma mitt i New york.
Jag shoppade lite allt möjligt, kom hem med påsar från Zara, Victorias secret och Sephora. För Jacob blev det bara en duschtvål från Rituals.
Vi har även varit på jakt efter biljetter till musikalen Lion king, men insåg rätt snabbt att det är omöjligt att hitta biljetter under 2000 kr/styck på Times square. Så istället blev det Finding neverland. Handlade om hur berättelsen om Peter pan skapades. Hela föreställningen var verkligen jättebra! Märktes att det är annan klass på musikalerna här än i Sverige. Inte för att jag har varit på så många i Sverige, men ändå.
Innan musikalen började åt vi pizza i Central park. Fick besök av ekorren Konrad som ville vara med och dela på pizzan, självklart fick han det.

De här dagarna i New york har vi  gått i genomsnitt 30 000 steg var varje dag. Vi är så trötta i fötterna att de inte ens hinner vila upp sig under natten. Men nu har vi bara en och en halv dag kvar här i New york så det är bara att inte känna efter och traska vidare. Imorgon ska vi äta frozen yoghurt, köpa en klänning på Zara som jag missade idag och sen blir det en runda till Union square.

IMG_5025IMG_5027IMG_5031IMG_5054IMG_5062IMG_5067IMG_5073IMG_5076IMG_9936IMG_9937IMG_9946IMG_5079IMG_5085IMG_5087IMG_5089IMG_5094IMG_5098IMG_5110IMG_5114IMG_5115IMG_5117IMG_5124

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s