San Francisco Premium Outlets

Skrivet av Jacob.

Idag har vi varit på Outlet hela dagen. Vi började med varsin Acaibowl till frukost som vi köpte från en bil på en innergård. Väldigt gott men man står sig tyvärr inte så länge på det. Sedan körde vi öster om San Francisco tills vi kom till Premium Outlets.

Det var väldigt många affärer och bra blandning av affärer. Vi kollade mest efter kläder och skor men även efter klocka, solglasögon och badkläder. Det var bra priser i de flesta affärerna men i vissa var det knappt någon rea alls. Jag köpte två skjortor, en t-shirt och ett linne. Sarah köpte trosor, en fleecejacka, en regnjacka, en body, två skjortor, en tröja, en kofta och ett armband. Det blev lite fynd med andra ord!

Vi köpte även lite ljus på Yankee Candle. Där var väldigt billigt, de största ljusen kostade runt 15 dollar. Tyvärr har vi ju vikten på flygplanet att tänka på så det blev bara småljus.

När vi kom hem lämnade vi påsarna på hotellrummet och gick sedan ner för att äta kvällsmat. Vi testade en thairestaurang som ligger väldigt nära, det har varit mycket folk där alltid så den är väldigt populär. Maten var väldigt god! Sarah beställde nudlar med kyckling och jag beställde anka med fried rice.

IMG_6534IMG_6535IMG_6538IMG_6543IMG_6544IMG_6547IMG_6550IMG_6552IMG_6554IMG_6557IMG_6561IMG_6562IMG_6563

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s