Cheesecake factory

Idag sov vi väldigt länge jämfört med andra dagar, åt inte frukost förrens vid strax efter 11. Frukosten var inget att hänga i granen, men vi slapp socker iallafall. Jacob tog en grillad macka med skinka, ost och avokado. Jag tog en surdegsmacka med ägg och avokado. Sedan delade vi på en smoothie och yoghurt med müsli.

Sedan har vi mest bara kollat runt i området i närheten av hotellet. Vi var bland annat på Union square där de flesta affärerna ligger. Vi har letat efter ett par badbyxor till Jacob eftersom att han glömde sina i Sverige. Kan vara bra att ha i Las vegas där det är runt 40 grader celcius och vi förhoppningsvis har pool.

Vi åt lunch på cheesecake factory idag. Jag åt tacos och Jacob hamburgare. Det var gott, men inte det godaste i ätit. Nästan på alla ställen vi ätit har de överdoserat mängden koriander. Skumt, eftersom att det är en rätt speciell smak som folk ofta ha väldigt olika åsikter om. Men efter maten var vi självklart tvungna att prova en cheesecake. Vi delade på en som hette 30th anniversary cheesecake. Det var choklad brownie varvat med chokladkräm och cheesecake. Alltså den var så extremt god! Men också väldigt stor. Vi delade på en och när vi hade halva kvar var vi båda väldigt mätta.

Annars tycker vi att San Francisco är en trevlig stad. Men det är så galet kallt här hela tiden, dessutom blåser det extremt mycket. Inte så konstigt när staden i princip är omringad av vatten. När vi var på väg in i San Francisco hade vi först 36 grader varmt enligt bilen, men på 1 timme sjönk temperaturen till 16 grader.

Sen är det väldigt mycket hemlösa människor. Tycker så synd om alla som inte har någonstans att värma sig om natten. Det är många hemlösa som har hundar också. Utanför vårt hotell brukar det vara en kvinna i rullstol som har en liten chihuahua i knäet. Stackars hundarna som säkert inte får så mycket mat eller aktivering.
När vi körde av motorvägen in i San Francisco, rätt centralt, var det ett rödljus som vi stannade vid. Där stod det två hemlösa med olika skyltar de höll i. Den ena gick jättenära bilen och såg väldigt creepy ut, trodde nästan han tänka hoppa in i bilen. Tur dörrarna var låsta. På hans skylt stod det ”I bet you are reeding this sign right now”, knäppt.

Jag tror dessutom att vi båda två har en rätt stor längtan efter en viss liten tjej där hemma. Vi saknar Sally hela tiden, varje dag. Flera gånger om dagen brukar vi prata om vad Sally kan tänkas göra där hemma just då. Igår kväll låg vi till och med och kollade på bilder på henne på datorn. Vi är som värsta småbarnsföräldrarna. Ikväll när vi var ute och åt på en restaurang och precis hade betalat ville vi båda gå hem och lägga oss i sängen med Sally och kolla på Hem till Midgård, standard vardagskväll hemma hos oss, haha.
Men det är tur att hon har det bra där hemma för vi har många roliga saker kvar att göra innan vi är redo att komma hem. Måste passa på att njuta av semestern fullt ut för vi båda har en tuff höst framför oss med extremt mycket jobb och spara varenda krona vi tjänar för att sedan kunna flytta in i vår nya lägenhet!

Imorgon blir det Alcatraz!

IMG_6568IMG_6571IMG_6574IMG_6578IMG_6581IMG_6583IMG_6586IMG_6587IMG_6589IMG_6590IMG_6600IMG_6606IMG_6607IMG_6612IMG_6613

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s