Venice beach

Morgontrafiken idag var inte rolig. Jag hade bokat en tid för att fixa mina ögonfransar kl 10. Det skulle ta 20 minuter att köra dit, men vi körde 1 h och 10 min innan bokad tid för att vara på den säkra sidan. Ändå kom jag 30 minuter försent, så pinsamt!
Men det verkade iallafall inte vara några större problem. Fransarna blev jättebra, aldrig varit hos någon bättre. Det var en ekologisk salong, vilket märktes. I vanliga fall brukar ögonen vara lite känsliga när man precis öppnar dom, men här märkte man ingenting.
Jacob satt jämte och väntade hela tiden, så tråkigt han måste haft. Men gullig som väntade där.

Sedan åkte vi och köpte lunch, det blev pizza och sallad. Vi åkte till Venice beach och åt där. Vi har även hunnit med att sola och bada en bra stund idag. Jag dränkte nästan mig själv i solskyddsfaktor idag. Orkar inte bränna mig en gång till och känns som att jag redan riskerat cancer för många gånger, hehe. Vågorna var väldigt höga och starka, till och med mer än när vi var i Thailand. Jacob blev sugen på att hyra en surfbräda, får se om det blir så imorgon.

Efter några timmar på stranden åkte vi till Target för att köpa tennisrack och boll, men fanns inga. Istället blev det en ny bikiniunderdel och hallon. Eftermiddagen och kvällen spenderade vi på Santa Monica beach. Vågorna där var ännu större så vi passade på att bada lite innan det blev för kallt i luften.

Vi gick en runda vid stranden och kom fram till ett ställe där de hyrde ut cyklar. Vi hyrde en tandemcykel för en timme. Cyklade bort till piren där det var som ett litet nöjesfält och flera olika småaffärer.

När vi hade lämnat tillbaka cykeln tog vi bilen en bit in i Santa Monika och hamnade på en restaurang som hade vegetarisk thaimat. Det var väldigt god mat men tyvärr väldigt små portioner. Men det kanske var lika bra för då orkade vi med att äta glass efter. Vi hittade ett ställe som hette Sweet Rose creamery och hade hemmagjord glass och egna rån. Det var nog den bästa glassen på hela resan, inte långt ifrån samma klass som Riccardos glass.

Nu har vi gått upp tidigt två dagar i rad och vi som är vana vid sovmorgon varje dag är helt slut. Så vi ska tända lite doftljus, äta någon god choklad och kolla på en skräckfilm. Imorgon ska vi försöka hinna med en outlet och åka till Malibu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s