Malibu

Skrivet av Jacob.

Idag åkte vi till ett outlet för en sista shoppingtur, det börjar ju närma sig sitt slut tyvärr. Citadel Outlet hette och låg bara en kvart från där vi bor. Det var bra urval av affärer men jag var främst ute efter ett par sköna byxor jag kan ha när jag kör parkour, hittade ett par på Adidas som inte var helt hundra och som kostade $50. Jag kollade vidare och hittade ett par på H&M’s tjejavdelning som nästan var perfekta och som dessutom endast kostade $13 så det blev dem.

Vi delade en sub på Subway till lunch och åt en frozen yogurt till efterrätt. Det kan vart det bästa frozen yogurt-stället vi varit på. De gav smakprov på smakerna och hade lite roligare topping att välja på, bla. litchi, mango, ananas, kiwi, vindruvor och några kokoskuber. Smakerna på yogurten var också väldigt goda, vi tog båda två vanlig (tart) och kokos. Kokos var nästan godare än den vanliga och det är inte ofta det händer.

När vi var klara satte vi fart mot Malibu, vi körde på en fin väg dit som heter Sunset blvd. Vi blev lite sena pga. trafik mm. så när vi kom fram var solen på väg ner men det blev ett dopp ändå. Jag vet inte om vi kom till fel del av Malibu eller om det ser ut så överallt men jag var inte så imponerad. Där vi gick i var det väldigt stenigt så det gjorde ont i fötterna att gå och vågorna var så stora så man knappt kom i innan man blev omkullvält. Men det var trevligt ändå.

På vägen hem åt vi thaimat som var sådär god. Vi har ätit godare om man säger så, vi tänkte att imorgon får det bli någon god restaurang eftersom att det är sista heldagen i USA. Nu har vi kommit till hotellet och ska bara ta det lugnt och kolla klart på skräckfilmen som vi började kolla på igår.

IMG_8203IMG_8204IMG_8210IMG_8211IMG_8212IMG_8213IMG_8218IMG_8241IMG_8267IMG_8287IMG_8302IMG_8304IMG_8312

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s