Stranden

 

Idag har det varit riktigt varmt, 28 grader! När jag kom hem från jobbet åkte vi till stranden. Zanto och Emelie följde också med. Det var bara hundarna som badade och det var dessutom första gången vi fick se Sally gå i vattnet. Hon var lite försiktig i början, sen ville hon bara vända tillbaka. Hon är en riktig badkruka. Vi lockade ner henne i vattnet men det var inte alls poppis. När Zanto kom ner i vattnet blev det full fart och de sprang iväg långa rundor. Det värsta var att de inte lyssnade när vi ropade, samtidigt som det var andra människor på stranden, så pinsamma! Sen fick hon ha koppel en stund, men efter ett tag kunde hon vara lös när Zanto hade långlina. Kastade vi bollen för långt ut så att hon blev tvungen att simma en bit så vände hon bara tillbaka. Men hon fick nog bra träning iallafall för hon hoppade fram i vattnet. När vi körde hem somnade hon sittande med hakan på mitt knä. Sen blev det en grundlig duschning så nu är hon helt slut. Hon somnade till och med när jag borstade henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s