Röntgen

idag har Sally varit hos veterinären på Slöinge djursjukhus. Hon har blivit så stor nu att det var dags för höftledsröntgen. För att ha koll på hundens höfter och om det finns höftledsdysplasi rekomenderas att röntga höfterna efter 1 års ålder. Dessutom hjälper det uppfödaren i arbetet att avla fram friska hundar. Vi passade även på att röntga armbågarna och göra en ögonlysning för att se om det fanns några ärftliga ögondjukdomar.

När vi kom dit fick hon först ögondroppar. Oavsett vad som händer hos veterinären verkar Sally tycka att det är det roligaste stället någonsin. Hon är överlycklig när vi kommer dit.

Ögonlysningen gick mycket bra och var utan anmärkningar! Så grattis till Sally för det. Efter det fick hon lugnande och blev lite trött. Fast hon var ändå vid medvetandet och låg och sneglade på oss.

Under röntgen var jG med och hjälpte veterinären att hålla Sally på plats. Vi fick några bra bilder som nu är skickade till SKK för bedömning. Så nu håller vi tummarna för att hon får ett bra betyg på sina höfter och armbågar!

Sally vaknade rätt mycket innan hon fick någon uppvakningsspruta. Hon orkade till och med jaga flugor i luften, dock var det nog lite jobbigt. Hon hoppade upp i luften efter en flug men var så dåsig och trött att hon istället ramlade ner i golvet, haha. Sedan låg hon på golvet i väntrummet och viftade på svansen så fort någon gick förbi. Typiskt min lilla älskling, alltid så glad och pigg! imageimageimageimageimageimageimage

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s