Årets odlingar

Nu längtar jag verkligen efter våren och frostfria nätter så att vi kan börja sätta ut våra planteringar. Vi har bestämt att vi ska ha två pallkragar i trådgården. Där ska vi odla rödbetor, morötter, brysselkål och broccoli. Vi tänkte även ha krukor med tomater, sockerärtor och romansallad.

Förra året planterade vi bara i krukor och hade då jordgubbar, sallad, tomater, paprika och physalis. Det är så kul att kunna gå och plocka det man har odlat själv i sin egen trädgård så vi ser verkligen fram emot att utöka vår odling detta året.

Vi har förodlat några av årets plantor redan, och de växer så det knakar. Kommer även plantera en del blommor för att kunna plocka in vår egna sommarbukett, eller kanske midsommarkrans? Blommorna vi odlar detta året är luktärt, petunia, brudslöja, blåklint och praktmalva. Buketten kommer bli så fin och verkligen passa till vår rosa inredning här hemma.

rfnhhW0FSneAIFhP5U3amQAuB9meqJQe2K9DClMSyoyw

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s