20 juli – Hämtat bilen

Idag har vi äntligen hämtat upp bilen vi har hyrt för resten av resan. Vi har hyrt av Hertz och det blev en Chevrolet Malibu. Vi började dock dagen med att ta en promenad till ännu en acaibowl, som var full med frukt och bär på toppen. Jacob tog en Pitayabowl som är gjord på drakfrukt. Efter frukosten checkade vi ut från hotellet i New york och tog en taxi till Newark flygplats som ligger i New Jersey. Taxichauffören var mycket trevlig och gav oss massa tips att ta med på vår roadtrip, både saker att tänka på när man är ute på vägarna men även ställen att besöka.

När vi kom fram till Hertz fick vi först berätta om och visa bilder på vårt bröllop för hon som jobbade där. Vi fick sedan välja vilken bil vi ville av dem som var i den prisklass vi bokat. Det fanns nästan bara Chevrolet Malibu, men även en Dodge charger som såg mycket mer avancerad ut. Vi vågade knappt ta den för att det verkade för bra för att vara sant. När vi väl tog den och skulle köra iväg med den blir vi tvungna att köra tillbaka och byta pga. att den varnade för oljebyte. Så det blev en Chevrolet Malibu ändå, men den är oavsett jättefin!

Sedan började färden söderut till Washington DC, vi kom fram till hotellet vid kl 17:30 och vi åkte direkt och köpte lite mat till kvällen och frukosten. Imorgon ska vi utforska centrum av Washington DC och eventuellt köra vidare till nästa stad om vi hinner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s