24 juli – Vaughan mills

Idag har vi spenderat stor del på vägarna för att ta oss in i USA igen. Vi gjorde ett stopp på ett stort shoppingcenter som hette Vaugan mills och hade ca 200 butiker. Det fanns både bra priser och lite dyrare. Dollarn är bättre i Kanada än i USA så det blev ändå lite billigare. Vi köpte inte så jättemycket men det blev i alla fall 15 par trosor och två sporttoppar för min del. Jacob köpte kalsonger, två träningströjor och choklad. Hittade även en jättefin bikini och baddräkt men det var enormt dyrt så sparade dem pengarna.

Vi åt lunch innan vi åkte vidare mot USA, helt okej mat men ingen smaksensation idag. Det tog ca fyra timmar att köra till gränsen och vi fördrev tiden i bilen med poddcasts, musik, Nintendo switch och bok. Det brukar dock aldrig bli långtråkigt i bilen för det finns så mycket att kolla på.

Det är lite nervöst när man ska åka över gränsen men det gick bra att komma in i USA igen. Vi fick svara på lika många frågor nu som när vi skulle in i Kanada.

Nu är vi i Detroit och har fått ett hotellrum med ett litet kök så vi köpte mat i en mataffär och värmde i mikron. Man får passa på att äta lite billigare när man har möjligheten.

Vi har aldrig fått ett riktigt täcke på något hotell eller motell. Det man får är en äcklig brun fleecefillt som ligger mellan två lakan. De har inte ens ett påslakan. Så idag åkte vi till affären Target och köpte ett täcke och ordentliga lakan, trodde vi. Täcket funkar bra men när vi öppnade lakanen var det två örngott, ett underlakan och ett dra på lakan med resårkanter. Alltså inget påslakan där heller. Vi är lite sugna på att kolla in IKEA och äta svensk mat så kanske har de ett påslakan där.

IMG_1061IMG_1063IMG_1065IMG_1068

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s