25 juli – Michigan city

Idag har varit en lugn dag, vi började med att åka till IKEA då vi inte hittade riktiga påslakan någonstans. Det såg likadant ut här som hemma så man fick lite känsla av att man var hemma i Sverige.

Vi har tänkt ett tag att vi ska tvätta kläder så idag så passade vi på att göra det. Vi hittade en coin laundry i Detroit som var väldigt bra, trevlig personal med som visade oss hur deras maskiner fungerade. Vi tvättade även våra nyinköpta lakan, kudde och täcke så de är fräscha när man ska sova.

Sedan åkte vi faktiskt tillbaka till IKEA för att äta lunch, vi åt för cirka 10 dollar. Vi tog båda två vegobullar med quinoa, grönsaker och currysås. Han som jobbade där blev lite fundersam när vi bad om lingonsylt vid sidan.

Efter lunch åt vi varsin frozen yogurt, första för den här resan men det lär bli fler. Sedan körde vi mot Michigan city som ligger i Indiana, vi passerade även en ny tidszon och ligger nu sju timmar efter svensk tid.

När vi kom fram tog vi en tur med bilen för att utforska staden, först hittade vi en vintage-loppis men den var stängd, sedan körde vi ut mot vattnet och hamnade vid några gigantiska sanddynor. Men vi utforskade inte mer då vi blev hungriga. Vi åkte till Panera Bread och åt kvällsmat, helt okej men vi åker nog inte dit igen.

IMG_1071IMG_1072IMG_1075IMG_1078IMG_1082IMG_1083IMG_1085IMG_1089IMG_1096IMG_1099IMG_1100IMG_1104IMG_1106

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s