27 juli – På vägen

Vi började dagen med ett träningspass på gymmet, och sedan kollade vi in ”frukosten” som ingick i hotellet. Som väntat var det ingenting som vi gillade så vi åt det vi hade på rummet istället. Efter frukosten åkte vi till Best Buy för att kolla deras utbud. Vi köpte varsitt glasskydd till telefonen och en HDMI-kabel på Walmart.

Sedan bar det av mot Kansas City, 6 timmars resa, vi gjorde några stopp på vägen men annars körde vi kontinuerligt. Det går ofta bra då det är väldigt chill på vägarna, då det finns flera filer så blir det sällan trafikstockning och man kan köra med farthållaren hela tiden. Dessutom finns det så mycket att se längs med vägen så det blir en upptäcktsfärd i sig.

När vi kom fram var klockan mycket och vi åt middag på Cafe Gratitude som är en vegansk restaurang. Det verkade vara väldigt populärt för det var smockfullt och vi fick sitta i baren. Jacob åt en toast med bland annat mozarella gjord på cashewnötter och jag åt en rawfood lasagne. Till efterrätt åt vi en vegansk rawfood cheesecake med choklad som var mycket god och mättande.

Sedan åkte vi till hotellet som ligger ca 20 minuter utanför city. När vi väl kom fram till hotellet var det endast en personal som tog emot alla som skulle checka in. Det blev kö ända ut på gatan men som tur var stod vi längst fram i kön. När expediten väl slutat prata i telefon får vi info om att de inte har rummet vi hade bokat och vi blev därför ombokade till ett annat hotell som låg 8 minuter bilväg bort. Tror tyvärr det blev ett sämre hotell då det luktar stekt svamp i hela korridoren så det går inte att andas.

Vi har varit i tre olika delstater idag. Vi började i Illinois, körde igenom nästan hela Missouri till Kansas City och sedan vidare in i Kansas. Idag blev det inte många bilder då vi mest har åkt bil.

47FDD969-7C7A-4E45-8987-BB2D189832BE66829666-A6E0-49FE-A78A-0E81A6CFF9C62F683700-3F3E-4BF8-937B-92A736723B0D5FD623CE-7A69-4C5E-B2F3-994DF885A80C

 

 

En kommentar

  1. Agneta · juli 28

    Blir lite full i skratt när jag läser om hotelläventyret. Men det är väldigt roligt att läsa om vad ni äter och att det ser underbart gott ut

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s