29 juli – Ingen mat

Idag började vi dagen med att träna på hotellets ”gym”. Det var dock inte mycket till gym då maskinerna lät som att de höll på att falla isär. Men vi kompletterade med att springa i trapporna. Det känns skönt att röra på sig lite extra de dagarna man sitter länge i bilen.

Det fanns inte mycket mat i Garden city eller i närområdet så vi åt frukost på hotellrummet. Det blev avokadomackor. Sedan åkte vi till Ulta som är en stor affär med bara smink och skönhetssaker. Jacob tyckte det tog väldigt lång tid men jag är nöjd med mina inköp.

Sedan åkte vi vidare till Walmart för att försöka hitta lite lunch att ta med på vägen då vi visste att det inte skulle finnas något längs med vägen. Det fanns dock ingenting som inte bara bestod av socker. De hade inte ens en yoghurt utan socker. Men det fanns gott om olika sorters yoghurt som hette saker i stil med ”healty” ”fatfree” och ”light lifestyle” men ändå hade smaksättningar som cheesecake, kakor och kladdkaka. Så det slutade med att vi köpte frukt, avokado och tomat.

Vi stannade på en rastplats längs med en ödeväg och åt innan vi körde vidare till Denver. Det tog ca 5,5 timmar att köra men det kändes mycket snabbare än så. På vägen fick vi se mycket olika gårdar och åkrar. Åkte även förbi flera hundra kossor som trängdes på väldigt få ytor som bara bestod av lera. Antar att det är det köttet dem sedan kallar ”grassfed”. Så glad att vi inte äter sådant.

Garden City verkade även vara vindkraftsverkens stad då det fanns väldigt många vindkraftverk. De hade även flera platser med lager till olika delar av vindkraftverken som de körde runt med.

Nu är vi framme i Denver och har ätit middag på en indisk restaurang som hade fått mycket bra betyg. Det var väldigt gott och kul att prova någon annan indisk än de som finns hemma. Jacob tog en stark maträtt så svetten rann. Kranvattnet här är mycket bättre och det går till och med att dricka.

Inatt bor vi på motell 6 som är en kedja som finns över hela USA. Det var det billigaste vi hittade och kostade ändå 850 kr för en natt.

IMG_1237IMG_7064IMG_7073IMG_E7072IMG_7082IMG_7079IMG_7078IMG_7076IMG_7081

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s