4 augusti – Drive-In Bio

Idag vaknade vi upp i ett fridfullt Rexburg, vi tänkte kolla in staden så vi åkte in till centrum. Det var helt dött och alla affärer va stängda. Det va ju synd tänkte vi, men då kan vi handla på oss lite proviant i mataffären, men även den va stängd. Uppenbarligen så prickade vi in fel dag i denna stad och det var lika bra att åka vidare till Salt Lake City där vi ska spendera två nätter.

När vi kom fram hittade vi ett jättebra lunchställe som hade mycket fokus på drinkar och cocktails. Vi åt en ”cuban breakfast” och en ”superfoods protein salad”, till det tog vi en pina colada smoothie.

Efter lunch tog vi en sväng till Walmart och Whole Foods för att köpa på oss lite gott och blandat. Jacob skulle köpa en öl men blev nekad pga att de inte kände igen ett svenskt körkort. Som tur va hade vi passen med oss. Sedan körde vi till hotellet för att checka in. Vi tog det lite lugnt då det har varit väldigt långa och hektiska dagar på sistone. Vi kollade lite på vad vi skulle hitta på och äta ikväll.

Vi har pratat om att det hade varit kul att prova drive-in bio och var självklart tvungna att prova det nu när möjligheten fanns. Det är en ”biograf” som är utomhus där man kör in på en stor parkering och kollar på filmen från bilen. Det är en stor projektorduk högt upp så att man ser bra även om man får plats långt bak. Parkeringen är även utformad med bucklor i marken som man står på för att få upp ena sidan av bilen så att man ser bättre. Man får sedan in ljudet på FM radion i bilen.

De visade Lejonkungen, Spiderman, Crawl och Hobbs and Shaw, vi valde den sistnämnda. Det var en väldigt rolig upplevelse, det var nästan mysigare än vanlig bio då vi hade med kuddar och täcke och kunde prata med varandra utan att störas eller störa andra. Det var många som hade pickup, de satt på flaket i stolar och dukade upp med bord till snacks osv.

Man såg hela tiden blixtar en bit bort och tillslut kom ovädret till oss. Först lite duggregn följt av spöregn. Åskovädret kom in precis vid oss och det blixtrade och åskade konstant. Sedan började det blåsa extremt mycket, hela bilen skakade, det flög massa saker på parkeringen hej vilt och vi var nära på att åka därifrån. Men det avtog efter en stund och vi stannade kvar och såg klart filmen.

IMG_1855IMG_1856IMG_1860IMG_1861IMG_1865IMG_1866IMG_1870IMG_1874

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s