5 augusti – Salt lake city

Idag hann vi inte åka iväg och äta frukost så det blev en enkel frukost på hotellrummet bara. Jag hade en tid bokad kl 11 för att fixa mina fransar och innan det hade Jacob telefonsamtal att ringa.

Jacob har pratat med bensinmacken där det var fel på pumpen. Först ville de inte betala tillbaka något till oss då de ansåg att det var vårt fel. Men efter lite diskussion och vittnesförhör får vi ändå tillbaka 30 dollar.

Vår hyrbil har även börjat varna för att det är dags att byta olja. Så Jacob har pratat med Hertz som vi har hyrt av. De gav oss två alternativ, antingen åka till flygplatsen och byta bil eller åka till en verkstad och byta olja. Då vi trivs med bilen och inte vill riskera att få en äldre modell valde vi att byta olja. Så imorgon kl 8 på morgonen har vi en tid bokad hos bilverkstaden.

Jag har som sagt varit och fixat påfyllning av min fransförlängning idag. Det tog tid och var svårt att hitta någon pålitlig som verkade bra i de mindre städerna men här fanns det många och välja på. Var på ett ställe som hette The Lash method och var specificerade på just fransförlängning. De var jätteduktiga och jag är nöjd.

När Jacob kom och hämtade upp mig åkte vi för att äta lunch. Det blev toast och smoothiebowls. Mycket gott men bowlsen var så stora så det hade nog räckt med ett alternativ.

Jag fick ett tips av fransstylisten om ett shoppingcenter som vi åkte till. Det hette Park city outlets och hade ett bra utbud. Det blev en del shopping till höstgarderoben för oss båda. Vi var där rätt länge så vi avslutade med middag i närheten och åkte sedan tillbaka till hotellet.

Ikväll har vi planerat vår fortsatta resa, kollat igenom vår shopping och spelat ett spel vi köpte idag.

Vi har båda kommit underfund med att vi tycker om de lite halvstora städerna bäst. De små städerna kan vara charmiga men utbudet på mat är i princip enbart friterat eller socker. I storstäderna finns det mycket at välja på men där är det oftast så mycket folk och långa avstånd mellan allt och mycket trafik. I de halvstora städerna får man lite av båda delarna. Just Salt lake city är en stad som vi hade kunnat tänka oss besöka igen, även hotellpriserna här håller en rimlig nivå.

IMG_7390

Resultat av fransförlängningen

IMG_7372IMG_7373IMG_7382IMG_7385IMG_7378IMG_7393IMG_7392IMG_7400IMG_7402IMG_7403

 

 

En kommentar

  1. Agneta · augusti 6

    Undrar hur ni ska få plats med allt ni handlat i era väskor?????

    Bra med en mellandag för lite fix och planering.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s