7 augusti – Reno

Idag började vi dagen med att tvätta kläder. Medan vi väntade på tvätten spelade vi spel. Vi ville inte torktumla alla kläder och fick därför använda baksätet i bilen som torkställ. Måste ha sett roligt ut för alla bilar som körde bakom oss sedan.

Vi körde i ca fyra timmar på en lång motorväg till huvudstaden i Nevada, Carson city där vi ska spendera natten. På vägen hit kunde man se en väldigt mörk himmel längre bort och man såg tydligt hur regnet öste ner där. Efter en stund körde vi in i ovädret och det blåste så mycket att det knastrade på bilen av all skit som blåste runt i luften. Sedan började det även ösregna en kort stund och blixtra. Som tur var försvann det snabbt.

Vi stannade på vägen för att tanka och äta lunch på en rastplats. På macken bestämde vi oss för att köpa det vi kunde hitta som såg mest äckligt ut för att prova. Kanske kunde det vara gott ändå. Det blev då en blå rund boll med kokos på. Det skulle föreställa en chokladmuffins med marshmallowfyllning, täckt med marshmallow och kokos. Vet inte vart den blå färgen kom in i bilden riktigt. Det var dock lika äckligt som vi tänkte oss och jag svalde inte ens en liten tugga.

Vi åkte sedan direkt och checkade in på hotellet och plockade i ordning tvätten. Färden gick sedan in till Reno som är en stad 30 minuter utanför Carson city där det verkar hända lite mer saker. Vi var sugna på sushi och hamnade då på ett casino där de enligt Tripadvisor hade mycket bra sushi, vilket vi kan hålla med om.

På väg till sushin åkte vi förbi ett ställe som erbjöd massage. Så vi bestämde oss snabbt och lätt för att svänga inom och ta varsin fotmassage. Det kostade 40 dollar per person för en timme. Det var jätteskönt men man blev lite fundersam när man köpt fotmassage och de börjar massera huvudet först.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s