9 augusti – Sacramento

Idag vaknade vi upp i Sacramento, Kaliforniens huvudstad, vid första anblick tänkte vi att här finns nog rätt mycket att göra men vid närmare kontroll så hittade vi inte jättemycket kul att hitta på.

Vi hittade ett frukostställe som verkade väldigt gott och det var det också. Jag åt en toast med avokado, tomat, spenat mm och Jacob tog en crispy spicy rolled taco.

Vi började med att kolla in California state capitol building. En stor byggnad där politikerna och guvernören håller till. Det var typiskt nog ombyggnation på gång så vi såg inte hela som det brukar se ut. Efter det gick vi till en bro som heter Tower Bridge, en väldigt gammal bro som tidigare användes för bland annat tåg men nu för tiden bara för bil och gång/cykeltrafik.

Vi promenerade sedan till Old Sacramento. Det var väldigt häftigt och annorlunda mot resten av staden. Det var gamla byggnader som påminde om vilda västern. Vi gick in i några affärer och kollade, det var mest godisaffärer och vi gick in i en affär med bara olivolja och balsamico i olika smaker och årgångar, vi provade väldigt många men det blev inget köp.

Idag kände vi att det var en fika-dag. Vi köpte en chokladbakelse på Estelles baking Company och en glass på Häagen-Dazs med smak av bourbonvanilj och jordgubbssorbet. Vi har inte fikat så mycket under resan så det var på tiden. Gott var det också.

vid 16.00 tiden kände vi oss klara med Sacramento och vi bestämde oss för att åka vidare. Vart vi tog vägen får ni läsa om imorgon. Vi känner oss taggade och redo för Las Vegas nu men än är det några dagar kvar tills det är dags.

IMG_1950IMG_1952IMG_1958IMG_1960IMG_1963IMG_1970IMG_1971IMG_1977IMG_1985IMG_1990IMG_1995IMG_2000

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s