14 augusti – Premium outlets

Idag åt vi frukost på vår soliga terrass i stugan. Det blev surdegsbrödet vi köpte igår som vi åt med brieost, hallonsylt, apelsinjuice och frukt. Mycket gott och vi kan absolut inte klaga på utsikten vi hade.

Sedan var det dags för oss att lämna stugan och checka ut. Det var 60 trappsteg ner till stugan från bilen så svetten rann på Jacob efter att ha burit alla väskor till bilen. Det var riktigt varmt där uppe på berget när vi åkte så det var kanske tur det var vår sista dag då det inte fanns någon AC i stugan.

Vi åkte sedan en bit utanför San Francisco och Oakland till Premium outlets. Vi var där förra gången vi var på roadtrip och det är helt klart den bästa outleten vi besökt och var därför tvungna att återvända. Vi båda hittade jättefina fynd som vi är glada över.

Premium outlets finns över hela USA och är uppbyggt som en by där man går utomhus mellan affärerna. Det brukar finnas väldigt mycket märkeskläder men även mer vanliga butiker som H&M och Forever 21. Jacob provade en jacka som kostade ca 3500 dollar. Snabbt räknat är det ungefär 35 000 kr. Helt otroligt vilket pris och absolut inte värd det.

Vi fikade på Godiva som är en chokladaffär. Vi köpte en strut med chokladdoppad frukt. Det var blåbär, björnbär och jordgubbar doppade i mjölkchoklad. Inte alls dumt om man frågar mig.

Jag köpte bland annat en pyjamas som jag blev kär i. Provade den innan jag kollade priset och när jag sedan kollade prislappen stod det 114 dollar. Vilket jag tyckte var alldeles för mycket och gick för att hänga tillbaka den. Men där den hängde stod ett helt annat pris då den var nedsatt i pris, bara att det inte stod på själva plagget. Istället kostade den 40 dollar, vilket fynd!

Jacob provade tidigare i veckan en tröja på Nike som han tyckte om. Han tyckte dock den var för dyr där och då och köpte inte den. Idag hittade han samma tröja på Nike outlet 30 dollar billigare. Även det ett jättebra fynd!

Jag hittade även äntligen en fin kappa som jag köpte. Den var 88 dollar billigare än icke outletpris.

Vi hittade även tillbaka till Yankee Candle outlet som vi har starka minnen från efter förra resan i USA. Det är helt galet billigt där, man kan få fem ljus här till samma pris som man får ett ljus för i Sverige. Dock väger dem mycket så vi kunde inte köpa med oss så många. Men vi köpte ett som vi ska tända i höst/vinter när vi längtar tillbaka hit.

Det blev inte så många bilder tagna idag, så vi slänger även in en bild på våra älskade tjejer som vi fick idag. Det ser ut som att de har tagit över sängen hos farmor och farfar (Jacobs föräldrar). De som skulle sova på golvet när vi var borta, haha.

IMG_2553IMG_2555IMG_2556IMG_2559IMG_7636IMG_7641IMG_1447

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s