21 augusti – Bellagio

Idag har vi inte lämnat hotellet för ens en sekund. Men vi har ändå inte varit på hotellrummet så mycket. När vi vaknade gick vi ner till fitness center och körde ett gympass. De har ett väldigt stort gym som är mer än dubbelt så stort som Nordic wellness i Falkenberg. Det finns även gratis vatten (hör inte till vanligheterna här) och gratis kalla handdukar.

Sedan gick vi upp på rummet för att duscha snabbt innan vi gick ner till ett cafe på hotellet där de har smoothies, toast och Bowls. Vi åt varsin smoothiebowl till frukost som var mycket goda. Första gången man får granola som inte är 50 % socker. Efter frukosten pratade vi facetime med våra fyrbenta älsklingar och Jacobs föräldrar. Sally och Elsa hörde nog att det var våra röster då de ställde sig i fönstret och kollade ut efter oss.

Vi var sedan redo för några timmar vid poolen. Det finns ett väldigt stort poolområde på hotellet med flera olika pooler. Det fanns även gott om solstolar och parasoller så det var inte svårt att hitta plats. Det var väldigt varmt så vi badade mycket men vattnet var nästan för varmt för att svalka. Vi fick därför köpa en drink och en öl för att kyla ner oss en smula.

När vi var nöjda gick vi upp på hotellrummet för att göra oss i ordning inför kvällen. Vi drack varsitt glas Sake som är ett japanskt risvin. Vi hade inte provat det innan och vi kommer inte göra det igen.

Vi hade bokat bord på en restaurang på hotellet med utsikt över fontänen. Restaurangen hette Spago by Wolfgang Puck och vi blev väl omhändertagna under vårt besök. Vi åt både förrätt, huvudrätt och efterrätt så nu är vi mycket mätta. Jacobs huvudrätt ser inte mycket ut för världen på bilden men det var den godaste pastan vi någonsin ätit. Min mat var också mycket god, speciellt förrätten som var tomater med burrataost.

Vi lyckades även få ett bord med utsikt över fontänen så under vår middag hann vi se fontänen spela flera gånger.

Efter middagen gick vi en runda på hotellet. Jacob provade att spela blackjack men förlorade allt på första spelet och gav upp. Vi provade även en slottmaskin men gick bara minus. Spel är helt enkelt inget för oss.

DCIM100GOPROGOPR1076.JPG

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s