22 augusti – Las Vegas

Dagen började med att vi gick ner till affärerna på hotellet för att jag skulle köpa en jacka jag kollat in. Men självklart var den slut precis när jag skulle slå till, typiskt min otur. Vi åkte istället till Whole Foods och köpte frukost/lunch och lite snacks till en dag vid poolen.

När vi kom tillbaka till hotellet tog vi en fika på ett café som har de mest utsökta bakverken. Allt ser extremt gott ut, men det vi kom överens om att vi skulle dela på var en morotskaka. Den var väldigt söt men ändå mycket god.

Vi gick sedan en sväng till poolen, vi lyckades få bra platser idag med. Igår provade vi bara en av poolerna, den största. Idag provade vi även de andra som var lite mindre. Det visade sig att de var mycket svalare och den vi provade igår var en uppvärmd pool. Därför vattnet inte svalkade så mycket igår. Det var väldigt blåsigt vid poolen idag och precis när vi skulle gå in ropade de ut att man inte fick ha parasollerna uppfällda.

Vi duschade och gjorde oss i ordning för att gå ut en sväng på The strip. Vi gick nästan längs med hela stripen och hamnade på Fashion mall som var ett köpcenter. Vi kollade mest runt och jag köpte ett par tights som jag planerat ända sedan innan vi åkte till USA.

Vi kollade runt på flera andra hotell men inget var så fint som Bellagio som vi bor på. Vi är mycket nöjda med det valet. Det hotellet som även verkar vara riktigt fint är Venetian. Det är inspirerat av Italien och uppbyggt som att man går på de italienska gatorna, till och med taket är målat till himmel och det finns gondoler som går på vatten i mitten av gångstråken. Man kan åka med gondolerna men det kostar en förmögenhet.

Vi åt middag på en italiensk restaurang inne på Venetian och gick sedan vidare för att köpa gelato till efterrätt. Maten var inte god men glassen var nästan lika god som på Riccardo i Halmstad.

Vi gick sedan längs med stripen tillbaka till Bellagio. Det var mycket folk ute så det tog ett tag att komma fram. Men vi hann se mycket på vägen, bland annat väldigt lättklädda tjejer med fjädrar på rumpan som gärna ville ta kort med alla som gick förbi. Förstår inte hur man kan vilja jobba med det.

IMG_3286

DCIM100GOPROGOPR1086.JPGDCIM100GOPROGOPR1088.JPGIMG_3293IMG_3295IMG_3297IMG_3311IMG_3321IMG_3324IMG_3325IMG_3334IMG_3337IMG_3343IMG_3352IMG_3360IMG_3362IMG_3370IMG_3374IMG_3382IMG_3393

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s