23 augusti – Los Angeles

Idag var det dags att lämna Las vegas och Bellagio. Lite sorgligt och vemodigt då det även innebar att vi idag körde till vår slutdestination. Men än är resan inte slut. Innan vi checkade ut åt vi varsin bowl till frukost på hotellet. Vi packade sedan ihop och lämnade Las vegas.

Vi körde i ca fyra timmar till Los Angeles med några korta stopp för att tanka eller gå på toa. Vi var framme strax efter kl 15 precis lagom tills det var dags att checka in på vårt sista boende denna resan.

Vi har hyrt ett gästhus via airbnb precis som vi gjorde i San Francisco/Oakland. Det innebär att vi hyr av en privatperson. Gästhuset är inte stort men väldigt mysigt. Det är ett rum med soffa, tv, säng och enklare köksutrustning som kyl och kaffebryggare. Toalett och dusch ligger inne i det stora huset där hyresvärden bor. Så vi behöver gå in i deras hus för att använda badrummet. Vi har dock ett eget badrum där som bara vi använder under vistelsen. Det som var extra bra med detta gästhuset var att det ligger mitt på Venice med gångavstånd till stranden. Samt att det ingår parkeringsplats, vilket kan vara svårt att hitta annars.

När vi kommit iordning åker vi vidare in mot Hollywood då vi bokat tid på en salong för varsin pedikyr. Det var en salong specialiserad på naglar som hade pedikyr både för tjejer och killar så jag lyckades få med mig Jacob på en timme pedikyr. Kanske var det delen om att det ingick fotmassage som övertalade honom mest.

Det kändes i alla fall mycket lyxigt och välbehövligt efter att ha gått så mycket under hela resan. De hade till och med färska Rosblad i vattnet och bjöd på mousserande.

Sedan åt vi middag på ett nyöppnat ställe som hette Sugar taco. Det var växtbaserad tacos. Maten var mycket god men väldigt små portioner så vi delade på en acaibowl efter maten.

Sedan var klockan mycket och vi åkte inom Whole Foods för att köpa med lite gott innan vi åkte tillbaka till gästhuset för filmkväll i en riktig soffa. Känns som evigheter sedan man satt i en soffa.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s