24 augusti – Venice

Idag vaknade vi upp vid 8, vi hade faktiskt ställt klockan för att inte sova bort hela dagen, båda sov lite halvdåligt men vi var pigga när vi vaknade. Vi började med att äta frukost på rummet och sedan åkte vi till en salong nära där jag skulle fixa mina fransar. Vi kom dit tidigt så vi gick en promenad i kvarteret, det var mysigt och det verkar vara många som har hund här då vi mött väldigt många hundar redan.

När jag var klar så körde vi till närmsta Hollister-affär då jag spanat in en bikini som jag ville prova. Dock så fanns den inte i butik och vi fick köra därifrån tomhänta. Vi körde sedan tillbaka till rummet för att lämna bilen och sedan ge oss ut på en promenad. Vi tänkte att när vi ändå bor på Venice så känns det tråkigt att flänga runt med bilen. Vi hade spanat in ett lunchställe som hette AVO Café i Santa Monica, 40 min gång men hurtiga som vi är gav vi oss av.

På vägen ville Jacob prova en ”Bird” som man ser överallt. Det är en elscooter och de har verkligen tagit över världen, i alla fall storstäderna. När vi kom fram till cafet serverade de all möjlig lunch från sallad till pizza. Vi åt varsin panini och delade på en vattenmelonjuice. Det var mycket gott. Efter lunchen gick vi till Ben&Jerrys café för att ta varsin glass. Sedan gick vi ner till stranden och fortsatte vår promenad till Santa Monica Pier som är ett roligt ställe att besöka, alltid mycket folk och mycket aktivitet där.

När vi kände oss klara så bestämde vi oss för att ta en Uber tillbaka då vi var rätt trötta och det var varmt ute. Vi bestämde oss för att vi ville ta det lite lugnt innan kvällsmaten som Jacob har bokat på en restaurang han länge velat besöka, Café Gratitude heter den. Vi åt på den restaurangen i Kansas City och nu var det dags igen, maten var god men inget överdrivet, vi kanske valde fel rätter. Efter restaurangbesöket gick vi hem igen för att äta lite körsbär och ta det lugnt. Imorgon blir en hektisk dag!

IMG_3399IMG_3402IMG_3404IMG_3407IMG_3414IMG_3417IMG_3420IMG_3421IMG_3422IMG_3423IMG_3426IMG_3427IMG_3434IMG_3435IMG_3440IMG_3444IMG_3453IMG_3462IMG_3468IMG_3481

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s